insuranceLåt oss berätta lite mer om oss själva

Vi på coverförsäkring sätter dig som kund i centrum och sättet vi arbetar utifrån grundar sig i vad vi själva som kunder skulle önska oss av ett företag. Vår organisation genomsyras av idéen att skapa tjänster som vi själva är glada finns och att skapa en trygghet för dig i alla aspekter i livet under alla skeden i livet. I en bransch med stora jättar till företag kan det vara skönt att känna samma trygghet som hos dem fast med en kundtjänst och tillmötesgående som på ett litet företag. Hos oss får du det bästa av två världar.

Vision och målimages-2

Vår vision och vårt mål är enkel att skriva ner men svår att uppnå. Vi vill försaka hela Sverige och täcka alla behov som en person kan tänkas ha. Lättare sagt än gjort. De flesta av oss är försäkrade då vi betalar skatt och i gengäld får vi en statlig försäkring inom vissa områden. Den kanske mest påtagliga är den statliga sjukförsäkringen. Men många andra aspekter i livet är inte försäkrade. Vi förstår att ni jobbar hårt för att få en bekvämare tillvaro så det finns inte mycket som är så tråkigt när vissa saker som ska göra det bevänt åt oss blir stulna eller går sönder. Det är där vi kommer in i bilden, vi försäkrar de saker som du har jobbat och slitit för. Allt som du har i och runtom ditt hem eller företag vill vi hjälpa dig att skydda. Vårt mål är även att förutom att skydda det du jobbat för även att skydda de som står dig närmast nämligen din familj och dina husdjur. Därför har vi gjort det till vårt mål att förutom att du kan skydda alla dina ägodelar så ska du kunna skydda dina mest värdefulla i din omgivning nämligen din familj. Vårt mål är att du ska kunna skydda allt du vill och få hjälp med att få en försäkring som passar just dig för det är du som kund som står i centrum.

images-3Personlig Service och Kvalité

De största fördelarna med att välja oss som ditt försäkringsbolag både privat och till ditt företag är att vi ger samma skydd som de stora företagen men med en personlig service och kvalité som inte går att jämföra med någon. Vi har gjort det till vår hjärtefråga att erbjuda den bästa och den mest professionella servicen som finns. När olyckan är framme finns det inget värre än att brottas med ett jobbigt försäkringsbolag. Det ska vara lätt och smidigt att få saker gjorda därför har vi lagt stora resurser och stort fokus på just att skapa en service av världsklass. Service utan kvalité är som en bil utan försäkring, inget att hurra över. De båda går hand i hand. Vi värdesätter även våra kunders åsikter och erfarenheter det är därför vi ständigt jobbar med kundundersökningar och feedback från våra kunder.

Pålitlighet

Ditt försäkringsbolag måste vara pålitliga. Vissa finner det lite läskigt att väljs ett mindre försäkringsbolag men vi kan lova er att vi står för minst samma skydd som de stora försäkringsbolagen. När olyckan är framme ska du inte behöva oroa dig att ditt försäkringsbolag inte ställer upp för dig. Vi på Coverförsäkring är kända för vår pålitlighet och service vilket underlättar för dig som kund. Vi finns till för att hjälpa dig och du ska i alla skeden känna att du inte står där ensam. Vi hjälps åt när något händer och försöker alltid att göra det där lilla extra som gör att du känner dig trygg i vad ofta kan vara en otrygg situation och tillvaro.

Presentation

Vi är inte ett stort och anonymt företag. Här nedan presenterar vi några av våra medarbetare som gör vår organisation till vad den är. Utan dessa personers positiva inställning och brinnande vilja att hjälpa hade vi inte varit det företaget som vi är idag.

Henrik VD

En av grundarna och VD i Coverförsäkring Henrik Gustafsson har varit en del av företaget sedan 1995. – Att få ha varit med och skapat ett företag som hjälper människor är en av de största bedrifterna i mitt liv. Det har varit en osannolik resa där vi sett företaget växa och utvecklas tillsammans med våra kunder. Utan kunderna och de fantastiska medarbetarna hade vi inte varit den vi är idag. Så ett stort tack till alla er som valt Coverförsäkring och ett stort tack till alla på våra kontor som dagligen jobbar med att hjälpa människor runt om i Sverige.

Johanna Kunderviceansvarig

Som kundservice ansvarig leder Johanna vårt serviceinriktade team som du har kontakt med när olyckan är framme.

  • Vår kundservice är nyckeln till att skapa den organisation som porträtterar den organisation vi är. Vi har direkt kontakt med våra kunder och är ofta de första som hjälper dem i en situation som ofta är obekväm. Det är ett givande jobb och den ena dagen är inte den andra lik. Tack och lov så har vi ett fantastiskt team som jobbar tätt i en organisation där varje röst räknas. Både medarbetarens och kundens.

Fredrik Försäkringshandläggare

Våra försäkringshandläggare hjälper dig att hitta rätt bland alla försäkringar och skräddarsy en lösning som passar just dig.

  • Det roligaste med mitt jobb är att jag får hjälpa människor. Varje person som ringer in är inte den andra lik och därför är det viktigaste jag kan göra att lyssna. Inte bara på vad som sägs utan det som inte sägs. Det hjälper mig att förutom få med det kunden önskar komma med förslag som kan vara något kunden vill ha men som denne inte tänker på. Det bästa med mitt jobb är att få hjälpa alla att hitta en lösning som gör deras tillvaro mindre bekymmersfri.