Här hittar du alla våra försäkringar

Vi försäkrar dig i alla skeden av livet oavsett vad det är du vill försäkra. Vi förstår att det finns många dyrbarheter som du är rädd om och vi vill att du alltid ska känna dig säker och trygg genom hela livet. Här nedan hittar du alla våra försäkringar och lite information om vad vad som gäller för varje försäkring. Du blir kostnadsfritt kontaktad av oss eller så kan du ringa oss så får du prata med någon av våra duktiga handläggare som hjälper dig hitta rätt försäkring.

pobrany-plik-1Bilförsäkring

Vår populära bilförsäkring skyddar både dig och din bil. Det gäller alltifrån en olycka till att den blir stulen till att bilnyckeln tappas bort. Skadas bilen invändigt är du skyddad då med och skulle bilen börja strula kan du räkna med assistans dynget runt alla dagar om året. Det kallar vi en komplett försäkring som täcker alla möjliga tänkbara händelser. Vi erbjuder tre olika försäkringar som skyddar dig mot allt på vägen.

Trafikförsäkring är något som du måste teckna om du har en bil som du åker med. Det är inget du kan vara utan men du kan välja vart du tecknar den. Vi erbjuder en bra lösning som inte kostar skjortan.

Halvförsäkringen täcker om bilen går sönder eller till exempel om bilglaset går sönder. I vårt erbjudande ingår även trafikförsäkringen om du tecknar en halvförsäkring.

Helförsäkringen är den mest kompletta bilförsäkringen som vi erbjuder. Den innehåller givetvis även trafikförsäkringen och halvförsäkringen plus att du skyddas mot eventuella lackskador eller om karossen skadas.

The house in human hands

Villaförsäkring         

Som villaägare måste du både tänka på ditt hem men även tomten som kan ta skada av läckage, stormar, inbrott eller bränder. Förutom det så täcker vår försäkring även om någon i familjen skulle råka ut för ett överfall. Vid elavbrott täcker även försäkringen alla skador som förstörd mat i frys och kyl och täcker eventuella advokatkostnader vid en rättstvist. Skulle det behövas så täcker vår försäkring även de skador som uppkommer vid en olycksändelse som reparationskostnader, tillfällig bostad. Skydd på semesterresan gäller också och givetvis skyddar försäkringen dina ägodelar vid inbrott. En annan viktig aspekt som försäkringen täcker är hussvamp vilket kan drabba många villaägare. Vår försäkring ger ett komplett skydd åt ditt hus, tomt och familj.

pobrany-plik-2Djurförsäkring

Ett djur är inte bara ett djur utan en familjemedlem som är en del av vardagen. Vi som äger djur bryr oss väldigt mycket om de och en djurförsäkring är ett sätt att färskar sig om att kostnaderna inte skenar iväg när något händer. Oavsett om du äger en häst som vrickar foten, en hund som gör illa sig eller om din katt måste rehabiliteras så är vår försäkring ett tryggt alternativ. Tecknar du den idag ingår det veterinärbesök, behandlingar, operationer tandvård vid fraktur och eventuella läkemedel som måste införskaffas.

pobrany-plik-3Barnförsäkring

För alla barn som är under 18 år går det nu att tecken en barnförsäkring. Denna täcker skador som kan uppkomma på våra yngsta medlemmar i familjen och ger ersättning om en olycka eller sjukdom inträffar. Behöves det rehabilitering och behandling ordnas det också och ersättning betalas även ut ifall olyckan lämnar några bestående skador i form av invaliditet ersättning. Försäkringen gäller alla som är under 18 år och tecknas av föräldrarna.

 

images-4Fritidshusförsäkring

De flesta fritidshus står tomma de flesta månaderna om året vilket gör att ägaren till husen har mindre kontroll över vad som sker. Det är svårt att veta vad som händer när man inte är på plats. Därför väljer många av våra kunder att teckna en fritidshusförsäkring som täcker eventuella skador på ditt fritidsboende. Du slipper oroa dig för inbrott och stöld som kan ske under året. Försäkringen täcker även bränder, blixtnedslag, svamp, mögel och läckage som kan uppstå när ingen har uppsikt över huset under längre perioder.

images-5Husvagnsförsäkring och Husbilsförsäkring

För alla som äger en husvagn eller en husbil är en separat försäkring en investering som kan vara värd att göra. Förutom att det uppenbara så som skada på husvagnen utvändigt såväl som invändigt täcker även försäkringen om fordonet blir obrukligt under semestern. Går något sönder på grund av dåligt väder eller någon annan orsak ersätter vi dina semesterkostnader eller så betalar vi för husrum under din tid på semestern. Skulle du vara med om en krock ersätter vi skadorna som orsakats av olyckan på både din bil och eller husvagn samt den personen som du krockar med.

images-6Båtförsäkring

Svensksommar kan vara underbar men kan även vara blåsig och lite stökig något som gör att din båt kan ta mycket stryk i vårt tuffa nordiska väder. Både under säsongen men även efter säsongen är det därför viktigt att försäkra båten så inget olycklig händer. Kostnaderna för att laga en båt kan lätt skena så förberedd dig med vår båtförsäkring så kommer din båt kunna simma lugnt. Oavsett om din båt läcker, går sönder eller skadas när den används så täcker vår försäkring det. Även stöld och eventuella inbrott på båten täcks av vår kompletta försäkring.

pobrany-plik-4Motorcykelförsäkring

Att hitta en prisvärd och bra motorcykelförsäkring kan vara svårt för många men hos oss kan alla hitta en prisvärd försäkring utifrån dina förutsättningar. Motorcykelsäsongen är ganska kort i Sverige så under vintern gör vi tillskillnad från många andra företag ett off-season avdrag för din hoj. För ingen vill betala för något de inte använder inte sant? Ju bättre utrustad din MC är ju mindre kommer du betala. Har du ABS bromsar och eller antislirfunktion på motorcykeln sänker vi din premie med upp till tjugo procent. Försäkringen skyddar både din motorcykel men även dig vid en olycka. Är det en krock med ett annat fordon betalas även skadorna på det andra fordonet. Dessutom ingår det både brandersättning, stöldkompensation och skydd mot skadegörelse.

images-7Företagsförsäkring

Vi vet att varje företag är unikt och att varje företag kommer ha egna behov. Därför skräddarsyr våra försäkringshandläggare ett företagspaket så att det passar ditt företag så som det ska. Beroende på vad du driver för verksamhet behövs olika skydd. Vi kan ordna företagsförsäkringar som täcker alltifrån skadegörelse som krossade fönster, klotter och annat som skadar din verksamhet såväl som försäkringar till dig och din personal när ni är på jobbet. Vi står för egendomskador, ekonomiskkompensation om ditt företag inte kan arbeta p.g.a olycka eller skadegörelse, skadestånd, hyresbortfall, vård, stöld och massa andra  hemsketcher som kan skada ditt företag, varumärke och personal. Tecknar du en försäkring på ditt företag tillsammans med en privatförsäkring så sänks även premien på ditt privata skydd.

aaeaaqaaaaaaaaxiaaaajgi3ytizyzc3lwywzdctndcxmi1hy2iyltuwotfmzjdjywi0oqLantbruk, Skog och Transport

Äger du ett lantbruk eller skog är du ofta utsatt för elementen och det tuffa vädret som kan råda i vårt avlånga land. Vare sig det är marken eller skogen i sig eller om det är ekonomibyggnaderna som är så viktiga för din verksamhet erbjuder vi ett komplett skydd. äger ditt lantbruk även djur kan en försäkring hos oss hjälpa dig att sova godare på natten. Vi erbjuder både egendomsförsäkringar som avbrotts- och ansvarsförsäkring. Skulle du behöva rättslig konsultation täcker vår försäkring även det. Din skog utsätts för hårt väder, blixtrar, hagel och bränder. Det kan vara en bra idé att även teckna en separat skogsförsäkring och skydda din investering.

Att driva eget är riskfyllt nog. Att driva ett lantbruk med djur, byggnader, mark, skog, maskineri, hästar och samtidigt ha sin familj i denna miljö är ännu mer riskfyllt så en bra försäkring är ett måste för alla lantbrukare och skogsägare. Därför har vi speciella handläggare som hjälper er att skräddarsy en försäkring så den passar er verksamhet.